Personeelsuitje / Themafeesten / Feesten / Bruiloften

Personeelsuitje

Ja joepie, met je collega’s weg, wat gaan we doen? Karten, bowlen of theezakjes vouwen! ZUCHT!

Of wat dacht je van: In carnavalskleding, boogschieten, buggy rijden en/of paardrijden, jullie favoriete zanger of dj, alles kan en mag verzin het maar en we draaien een mooi plan in elkaar!

Gecombineerd met een super deluxe uitgebreid BBQ-buffet en een paar druppels fris, bier of wijn (onbeperkt door druppelend) …

Nu dus is een personeelsuitje om niet vergeten met een zucht!

We beschikken over 2 verschillende slaapzalen (eventueel dus te verdelen in jongens/heren en een zaal meisjes/dames), dus als het beter is om de auto een avondje vrij te geven, dan is dat zeker en optie!

Themafeesten

Hoeve Galderzicht heeft zich de afgelopen jaren niet alleen gericht op paarden. Er is enkele jaren geleden een formule ontwikkeld waarbij paarden en entertainment gecombineerd werden. De themafeesten waren geboren, met of zonder paarden!

Heeft u wellicht zin in een carnaval pre party of een leuk ander idee, voor ons is niks te gek!

Of wellicht “The Sherwood Games” hierbij zorgt u grotendeels zelf voor het entertainment door het parcours zo snel mogelijk af te leggen. U gaat o.a. paardrijden, pijl en boogschieten, spijkerslaan, kruiwagen racen. Tijdens de games wordt er een heerlijk Bourgondisch buffet geserveerd en kunt u bij de bar een drankje halen. U zult zich geen moment vervelen en voor ieder soort gezelschap kunnen wij een passend feest aanbieden. En wilt u met uw gezelschap lekker eten, drinken en helemaal uit je dak gaan op de beats van de huis-dj? Dat kan natuurlijk ook in de sfeervolle boerderij van Hoeve Galderzicht.

Feesten

Communies, verjaardagen, kinderfeestjes of om welke reden dan ook een feestje geven?

Hoeve Galderzicht beschikt over meerdere zalen van verschillende grootte. Hierdoor is de mogelijkheid aanwezig om voor kleine gezelschappen een sfeervol feest te kunnen neerzetten. En kunnen we de juiste locatie zijn voor feesten tot 250 personen met of zonder diner! Van de vroege ochtend tot de late uurtjes, vrijwel alles is mogelijk!

Overnachten is mogelijk tot 38 personen bij ons op lokatie!
Via onze partner Van der Valk Hotel princeville Breda, kunnen wij dit dit indien nodig voor u uitbreiden!

Bruiloften

Hoeve Galderzicht beschikt over meerdere zalen van verschillende grootte. Hierdoor is de mogelijkheid aanwezig om voor kleine gezelschappen een sfeervolle plechtigheid te houden. En kunnen we de prachtige locatie zijn voor uw bruiloften en/of recepties tot 250 personen.

Overnachten is op onze lokatie mogelijk in onze groeps accomodatie tot 38 personen.

Voor het bruidspaar kunnen wij via onze partner Van der Valk Hotel princeville Breda, een super de luxe suite voor u regelen, met minimaal een bubbelbad of jacuzzi en een fles bubbels van het huis!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 76 596 1708
Of stuur ons een e-mail 🙂