Personeelsuitje / Themafeesten

Personeelsuitje

Ja joepie, met je collega’s weg, wat gaan we doen? Karten, bowlen of theezakjes vouwen! ZUCHT!

Of wat dacht je van: In carnavalskleding, boogschieten, buggy rijden en/of paardrijden, jullie favoriete zanger of dj, alles kan en mag verzin het maar en we draaien een mooi plan in elkaar!

Gecombineerd met een super deluxe uitgebreid BBQ-buffet en een paar druppels fris, bier of wijn (onbeperkt door druppelend) …

Nu dus is een personeelsuitje om niet vergeten met een zucht!

We beschikken over 2 verschillende slaapzalen (eventueel dus te verdelen in jongens/heren en een zaal meisjes/dames), dus als het beter is om de auto een avondje vrij te geven, dan is dat zeker en optie!

Themafeesten

Hoeve Galderzicht heeft zich de afgelopen jaren niet alleen gericht op paarden. Er is enkele jaren geleden een formule ontwikkeld waarbij paarden en entertainment gecombineerd werden. De themafeesten waren geboren, met of zonder paarden!

Heeft u wellicht zin in een carnaval pre party of een leuk ander idee, voor ons is niks te gek!

Of wellicht “The Sherwood Games” hierbij zorgt u grotendeels zelf voor het entertainment door het parcours zo snel mogelijk af te leggen. U gaat o.a. paardrijden, pijl en boogschieten, spijkerslaan, kruiwagen racen. Tijdens de games wordt er een heerlijk Bourgondisch buffet geserveerd en kunt u bij de bar een drankje halen. Bij de overige feest wordt u een groot deel van de avond vermaakt in de vorm van een spannende of humoristische act die door ervaren acteurs opgevoerd wordt voor, tijdens en na een uitgebreide en smaakvolle maaltijd. De acteurs zijn duidelijk aanwezig en zullen de gasten uitnodigen om mee te doen aan het schouwspel. U zult zich geen moment vervelen en voor ieder soort gezelschap kunnen wij een passend feest aanbieden. En wilt u met uw gezelschap lekker eten, drinken en helemaal uit je dak gaan op de beats van de huis-dj? Dat kan natuurlijk ook in de sfeervolle boerderij van Hoeve Galderzicht.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen op +31 76 596 1708
Of stuur ons een e-mail 🙂