Weekendje of weekje weg en wakker worden gehinnikt?

Paardenweekend 

Droom jij altijd al van een weekendje weg tussen de paarden? Samen met je vriendinnen, zoon/dochter of gewoon met het hele gezin? Dan verwelkomen we jullie graag bij Hoeve Galderzicht!   

Verblijf:  

We hebben een ruime slaapzaal(28 of 10) slaapplaatsen met douches en toiletten.  

Horeca:  

U kunt kiezen voor om uw eigen versnaperingen mee te brengen, maar wij verzorgen ook net zo lief uw ontbijt, lunch en/of diner!   

Met eigen paard:  

Het is ook mogelijk om je eigen paard of pony mee te nemen. Alle faciliteiten zijn aanwezig om het ook voor jouw allerliefste viervoeter zo comfortabel mogelijk te maken! Een stal, weiland, stapmolen, wasplaats, springweide, binnen- en buitenbak, het is allemaal aanwezig. Willen jullie ook nog serieus trainen tijdens jullie weekendje weg? Of wil je crossen door de Galderse meren en wat dacht van het eventing terrein van onze buren!!!! Kijk voor privélessen eens op de pagina manege 16+! Eventueel kunnen we ook een trainingsweekend samenstellen met één van onze instructeurs. 

Buitenritten:  

Met eigen paard of paarden van de manege, dat maakt niet uit… Buitenritten zijn altijd mogelijk! De manege bevindt zich op +- 10 minuten rij-afstand van het prachtige Mastbos, waar je kunt genieten van lange en brede ruiterpaden. Ook ligt de manege pal aan de Galderse Meren, van oktober tot april zijn wij hier van harte welkom om strandritjes te maken en eventueel te zwemmen als het weer dit toe laat!  

Voor de echte avonturiers onder ons, kun je met de trailer ook nog naar natuurgebied de Mosten (6autominuten). Rijdend kan eventueel ook, maar dan ben je toch wel even onderweg… In dit mooie bos vind je allerlei leuke hindernissen die je vrij kunt gebruiken. Dit zelfde geldt ook voor natuurgebied de Pannenhoef in Zundert.   

Of wat dacht je van een mooie dagtocht? Vanuit het Ulvenhoutse bos rijdt je zo naar Chaam, waar je uren kunt dwalen over de vele ruiterpaden. In overleg kunnen wij u ook ergens ophalen/brengen! 

Overige activiteiten:  

Bij mooi is het uiteraard mogelijk om een heerlijke duik te nemen in de Galderse Meren, maar er zijn ook voldoende andere activiteiten mogelijk! Zo verhuren wij bijvoorbeeld ook buggy’s, maar kun je ook gaan klimmen en klouteren bij Klimpark De Mosten of ben je in voor onze sherwood games? Wat dacht je van een bezoekje aan het gezellige Breda? Ook zijn er talloze fietsroutes te vinden in de omgeving…