Paardrijden – Ruud Maas Ruitersport

 

Paardrijden – Ruud Maas Ruitersport

Voor info over lessen, kinderfeestjes, bosritten en ponykampen kunt u contact opnemen met onze instructeur: Ruud Maas op telefoon +31654653963

Het overgrote deel van de lessen bestaat uit dressuurlessen. Elke dag is er wel een les die past bij jouw niveau. De groepen worden samengesteld op basis van rijervaring, maar er wordt ook gekeken naar leeftijd. We bieden een zeer afwisselend lesprogramma. Hierin komen ook o.a. springen en carrousel rijden aan bod. In de groepslessen, van een uur, rijdt men verspreid door de bak, dus niet achter elkaar.

Het is ook mogelijk om een springcursus te volgen. Ook hierin zijn verschillende niveaus voorzien. Van beginner tot Z-niveau. Techniek, balans en meedenken in het parcours zijn onderwerpen die wij hoog in het vaandel dragen bij de springlessen. Het wedstrijdgericht rijden komt hierbij zeker aan bod.

Bosritten, op slechts 10 minuten stappen zijn we in de ‘achtertuin van Breda’ wat wellicht oneerbiedig klinkt voor een statig bos als het Mastbos. Hier bevinden zicht brede lange ruiterpaden en kunnen we uren rijden en genieten van de prachtige natuur die het mastbos ons kan bieden!

Ruud Maas paardensport machtigingsformulier SEPA